Transport si retururi

Costuri si conditii de transport

Care este comanda minima si cat costa transportul?

Comanda minima pe site-ul MareleVanator.ro este de 100 lei.

Costuri de transport

- Comenzi sub 100 lei: 35 lei;

- Comenzi intre 100 - 200 lei: 9 lei;

- Comenzi peste 200 lei: transport GRATUIT;


Livrarea se poate face oriunde in Romania?

Conditiile de mai sus sunt valabile pe tot teritoriul Romaniei, indiferent de locatie sau kilograme.


Cine face livrarea?

Expedierea coletelor se face prin firma de curierat Nemo Express ( http://www.nemoexpres.ro/ ).


Ce se intampla dupa ce trimit comanda pe site?

Dupa plasarea comenzii veti fi contactat de unul din agentii nostri de vanzari, pentru confirmare si pentru a agrea o data de livrare.

Comanda va pleca de la noi si in ziua in care se va face livrarea veti fi contactat de curier pentru a stabili o ora la care va poate gasi, pentru predarea comenzii.
Conditii si informatii pentru returnarea produselor.

Cum pot returna un produs?

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. MareleVanator.ro (S.C. Marele Pescar Trade S.R.L.) va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.

O.G. 130/2000 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.

Produsele primite defecte:
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a MareleVanator.ro sau prezentarea la sediul societatii cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Conditii generale de returnare:
Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca MareleVanator.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

MareleVanator.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj, etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produselor de la MareleVanator.ro catre client si de la client catre MareleVanator.ro revine in responsabilitatea clientului.