Cumpara cu Incredere de pe MareleVanator.ro


Produse Originale

Produsele afisate spre comercializare pe site-ul MareleVanator.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. La cerere, putem oferi autorizatia de distributie sau documentul oficial (semnat si stampilat de producator) care atesta faptul ca firma noastra are dreptul de a comercializa produsele respective.

MareleVanator.ro este marca inregistrata a S.C. Marele Pescar Trade S.R.L., Reg. Com.: J40/7018/2011,
CUI: RO28598479

 

Certificat Garantie, Factura Fiscala

Originalitatea produselor este garantata de documentele pe care le vei primi la livrare. Produsul este livrat insotit de certificat de garantie producator, factura fiscala in original, certificat de conformitate si manual de utilizare. Toate produsele vin in ambalajul original, alaturi de toate accesoriile incluse de producator.

Termene de Garantie:
Produsele beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Garantia difera de la producator la producator, dupa cum urmeaza:
12 luni: Camminare, Eiger, Graff, Helen Baud, JGS, Le Chameau, Lemigo, Lineaeffe, Niggeloh, Orizo, Rocky, Tonak, Treesco;
24 luni: Arrow, Baleno, Armytek, Ballistol, Bear Grylls, Belldan, Bestard, Blaser, Browning, Bushnell, Celestron, Cormoran, Deben, Helle, Herbertz, Jahti Jakt, Leatherman, Megaline, Muela, Nitecore, Opinel, Umarex, Unisport, Victorinox, Wenger, Yukon;
36 luni: Bushnell, ERNS APEL, Gamo, Hubertus, Hunter's Specialties, Marttiini, Miguel Nieto, Norconia, Petzl, Zeiss;
60 luni: Led Lenser, Nitecore;
 

Transport Gratuit

Comanda online produse in valoare de peste 200 lei si platim noi transportul, indiferent de numarul de kilograme, oriunde in Romania. Pentru comenzile intre 100 si 200 lei, transportul este doar 4,5 lei iar pentru comenzile sub 100 lei acesta este 35 lei.

 

Asistenta Telefonica, e-mail

Esti nehotarat, ai nevoie de mai multe informatii? Ne poti contacta oricand la numarele de telefon 0742.497.778 / 0760.056.146 sau pe adresa de e-mail office(at)marelevanator.ro
Orice intrebare de-a ta va primi un raspuns direct sau te vom pune in legatura cu unul dintre consilierii nostri specializati.

 

Retur 14 zile

Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Ai 14 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014).
Odata receptionate produsele vom face demersurile necesare pentru returnarea sumei de bani, direct in contul tau bancar.